Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Palmeras Travel
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur Ski in muntii Tatra - Slovacia
300 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Perioada: 31 ianuarie - 06 februarie 2015
Durata şi tariful
• Perioada excursiei 7 zile
• Tariful este de 300 EURO/persoană  - cazare în camere triple/cvadruple regim de masă DEMIPENSIUNE  

• Tariful include :  
-  Transport cu autocar sau microbus pe ruta Oradea – Tatranska Matliare și retur
-   Transport 3 zile dus întors Tatranska Lomnica – pârtii JASNA + 1 zi la pârtia de la Strbske Pleso
-   Cazare 6 nopţi la hotel HUTNIK 3***
-   Regim de masă Demipensiune – meniu la alegere
-   Taxă locală stațiune
-    Tur panoramic KOSICE
-  Asistență turistică pe toată perioada sejurului – însoțitor din partea agenției

•    Tariful nu include: - asigurare medicală simplă, 7 zile – 30 RON/persoană sau 99 lei/asigurare complexă sporturi extreme
               - alte servicii nespecificate în program

Munții Tatra, grație aspectului lor natural de excepție, reprezintă o zonă potrivită pentru concediu, întrucât oferă o gamă largă de posibilități de relaxare sau distracție.

Iarna, stau la dispoziția turiștilor 9 centre de ski, piste și curse de calitate.

Localitatea Tatranska Lomnica este cea mai mare din Tatra, unde se întâlnește Parcul și Muzeul Național Tatra și unde sunt expuse varietăți de floră și sunt păstrate colecții etnografice și istorice. Cea mai înaltă altitudine de aici este de 2190 m, iar de aici se poate coborî până la altitudinea de 900 m.

Pârtiile sunt deservite de o telegondolă, un telescaun de 2 locuri (care urcă până la cel mai înalt punct al versantului, pe Saua Lomnic) și o telecabină. Pe partea superioara a regiunii (Saua Lomnic) găsim o pârtie extrem de grea (neagră), de unde se poate coborî pe mai multe variante până la stația inferioară a instalației.

Stațiunea Jasna este situată în regiunea centrală din Tatra Joasă, la 15 km spre sud de orașul Liptovsky Mikulas. Este cea mai mare regiune de ski din Slovacia, cu un calificativ excelent de 5*****, durata sezonului fiind de 150 – 200 zile.

Datorită unui program de dezvoltare, privind instalațiile de transport pe cablu, Jasna a devenit cea mai populară stațiune de ski din Tatra Joasă. La ora actuală, în orele de vârf funcționează telescaunul de 6 persoane Doppelmayr, 3 telescaune de 4 persoane, un telescaun de 2 persoane, o telecabină și 16 teleschiuri, cu o capacitate totală de 20.150 pers./oră, care este un rezultat excelent și pe plan internațional.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura